Gosposvetska 1, 2380 Slovenj Gradec

Okrevanje v Umagu

11.10.2022
Domov » Družabno » Okrevanje v Umagu

Tako nam je uspelo izpeljati še eno edukativno okrevanje, tokrat na morju. V lepem nedeljskem jutru smo se odpravili na pot v Umag, kjer smo se nastanili v hotelu GARDEN ISTRA.
Bil je sončen dan in nekaj se nas je takoj odpravilo na kopanje, drugi pa so raziskovali prelepo okolico, kjer so se borova drevesa živahno poigravale z obalo, ki je nežno kljubovala objemom toplega morja.
Obala nam je ponujala senčnike z ležalniki in senco borovega gozdička, pod katerim smo si krajšali čas z branjem knjig ali pa smo si privoščili igre s kartami.

Da pa ne bi samo poležavali, nam je ga.Nina, naša izjemna vodička priskrbela pester program zanimivih animacij, ki je vseboval :
Meritve krvnega sladkorja, krvnega tlaka, kisika v krvi, jutranja telovadba, vodeni pohodi, vodna aerobika, igre brez meja, tombola izbor MISS in MISTERJA, predavanja, izlet z ladjo V Rovinj….
Člani so se animacij radi udeleževali, saj so bile zabavne s polno smeha in dobre volje.
Dnevi so minevali kot po tekočem traku in že je bila tu nedelja, ko smo se morali poslovit od Umaga. Med vožnjo so nas spremljale prijetne misli «smo pa le spet naredili nekaj za svoje zdravje in to se splača ponavljat«.

Pokrovitelji in donatorji

Postani član

Skupaj smo močnejši. Včlanite se v Društvo diabetikov za izmenjavo izkušenj o sladkorni bolezni in lažje doseganje ciljev na zdravstvenem, pravnem in socialnem področju.

envelope-omap-markerphone