Gosposvetska 1, 2380 Slovenj Gradec

Eduktivni oddih Paklenica

12.06.2012
Domov » Družabno » Eduktivni oddih Paklenica

Edukacijsko okrevanje Stari grad pri Paklenici Junij 2012

Plan našega društva je bil tudi sedemdnevni odih naših članov v Dalmaciji. Kljub sedanji krizi smo člani društva marljivo varčevali za ta oddih in tako smo 12.6.2012 odpotovali v Dalamacijo, kljub temu da je nas na poti spremljal dež, to ni moglo pokvariti pričakovanj okrevanja. Že naslednjega dne smo se zbudili v lep sončen dan, in to je bil povod da so se že nekateri kopali svežem morju. Vendar dopust ni bil namenjen samo kopanju in posedanju. Družile s onas  animacijske igre, ki jih je vodila predstavnica RELAXA.

Zapisati je potrebno, da smo organizirali dnevno merjenje KS, krvnega tlaka in enkrat v tednu vrednost holesterola v krvi. Vendar da smo lahko te meritve opravili pred jutranjim obrokom, sta morale naše članice ga. Olga in ga. Zdenka zgodaj vstati. Da je bilo vse OK zato se njima zahvaljujem, kakor tudi g. Stanetu Oblaku za izredno organizacijo pohodov v gorovje Paklenice in ogleda kraške jame na višini 700m nad morjem. Naj dodam, da je potrebna izredna odgovornost voditi skupino ljudi po skalovju pri temperaturi 35 stopinj za to še enkrat hvala za trud. V okviru animacijskega programa, smo vsaki popoldan imeli balinanje in mini golf. Tako je hitro minilo sedem dni in morali smo domov, kljub tihim željam da še ostanemo, zato smo si rekli, da se vidimo v jeseni na drugem kraju ob morju.

Ivan Gašper

Pokrovitelji in donatorji

Postani član

Skupaj smo močnejši. Včlanite se v Društvo diabetikov za izmenjavo izkušenj o sladkorni bolezni in lažje doseganje ciljev na zdravstvenem, pravnem in socialnem področju.

envelope-omap-markerphone