Gosposvetska 1, 2380 Slovenj Gradec

Edukativno okrevanje - Strunjan 21.09.-28.09.2021

Domov » Aktivnosti » Edukativno okrevanje - Strunjan 21.09.-28.09.2021

Tudi letos smo se člani DD Slovenj Gradec odpravili na edukativno okrevanje v Strunjan. Ob 8 uri smo v meglenem jutru vstopali na avtobus z nasmejanimi obrazi,« smo pa končno dočakali zaslužen oddih«, da nam epidemija še ni zaprla vrata. Pričakala nas je ga.Klavdija Moškon nas prijazno sprejela in nam dodelila sobe v vilah.

Sončen dan nas je vabil na obalo in že te je objel tisti sproščeni trenutek, ko zaplavaš po morski gladini. Seveda smo se osvežili v morju in se brezskrbno nastavili nežnim sončnim žarkom.

Jutranje telovadbe so nas pošteno razgibale in jutranje dihalne vaje so nam dale elan, da smo nadaljevali dopoldanske dneve z pohodi v Izolo, Piran, Fieso , Portorož in okolico Strunjana. Popoldan smo pa krepili naša telesa s plavanjem in raznimi športnimi igrami, ki so se nam ponujale na plaži. Ker morje ni bilo tako zelo toplo, so nekateri koristili bazen in vodno aerobiko. Večeri pa so bili rezervirani za druženje vseh in na terasi hotela smo tudi kakšno zapeli.

Fanika Slemnik

Pokrovitelji in donatorji

Postani član

Skupaj smo močnejši. Včlanite se v Društvo diabetikov za izmenjavo izkušenj o sladkorni bolezni in lažje doseganje ciljev na zdravstvenem, pravnem in socialnem področju.

envelope-omap-markerphone