Gosposvetska 1, 2380 Slovenj Gradec

Aktivnosti društva v aprilu in maju 2013

Domov » Aktivnosti » Aktivnosti društva v aprilu in maju 2013

Sodelovanje z drugimi društvi in udeležba na srečanju diabetikov Slovenije

V mesecu aprilu se je na pobudo Jožeta Santnerja in župana MO Slovenj Gradec pričela akcija projekta sajenja sadnih dreves ob rekreacijski poti, ki povezuje mesto Slovenj Gradec in Mislinja. Upamo da bodo drevesa rasla v miru in pod strokovnim nadzorom g. Santnerja. V prihodnje projekt predvideva še posaditev 360 dreves na mestih kjer so klopi za počitek, pobudnik za posaditev poleg g.Santnerja je tudi društvo diabetikov Slovenj Gradec. Povdariti je potrebno, da cilj naše akcije pridobivanja zdravega sadja brez kemije. Zato društvo diabetikov Slovenj Gradec vabi ostala društva v Sloveniji na vse slovensko akcijo v letu 2014.

Na vse slovenskem srečanju diabetikov v Mariboru smo bili 25. maja zveza diabetikov Slovenije organizira športna srečanja diabetikov. Povdariti moram, da je tudi letos naše društvo doseglo viden uspeh. V kegljanju posameznikov je zmagal g, Karel Krajger, pri posameznicah pa je ga. Žvikart dosegla drugo mesto. Drugo mesto smo tudi dosegli v skupnem točkovanju takoj za zmagovalcem domačinom Mariborom.

Vsi ti rezultati kažejo zagnanost in povezanost naših članov društva.

Ivan Gašper
Predsednik DD Slovenj Grade
c

Pokrovitelji in donatorji

Postani član

Skupaj smo močnejši. Včlanite se v Društvo diabetikov za izmenjavo izkušenj o sladkorni bolezni in lažje doseganje ciljev na zdravstvenem, pravnem in socialnem področju.

envelope-omap-markerphone