Gosposvetska 1, 2380 Slovenj Gradec

20.OBLETNICA POHODOV

Domov » Aktivnosti » 20.OBLETNICA POHODOV

V našem društvu se vsako leto opravi kar preko 50 pohodov, katere izvajamo redno vsako sredo neglede na vreme. Pohodi se največ vršijo po obronkih in okolici Slovenj Gradca.
Ker so pa želje in sposobnosti pohodnikov različne, naša vodja ga. Repotočnik Olga, poskuša pohodnikom prilagajati poti in jih prijetno presenetiti tudi z ogledi kakšnih znamenitosti.
Poleg rednih pohodov se udeležimo tudi: Marčunov pohod, pohod na Paški kozjak, pohod na SV. Jernej, pohod od Litije do Čateža, pohod po Jurčičevi poti, tradicionalni pohod »čez goro k očetu« in srečanje z DD Ilirska Bistrica.
Letos 8. februarja, smo beležili 20. obletnico od kar je ga. Repotočnik Olga, prvič popeljala naše člane na pohod. Za njeno vestnost in trud za vsa leta vodenja smo ji zelo hvaležni in se ji prisrčno zahvaljujemo.
Obletnico smo proslavili na eni izmed kmetij. Ga. Repotočnik pa smo pripravili spomine, ki beležijo vsa leta njenih pohodov.

Pokrovitelji in donatorji

Postani član

Skupaj smo močnejši. Včlanite se v Društvo diabetikov za izmenjavo izkušenj o sladkorni bolezni in lažje doseganje ciljev na zdravstvenem, pravnem in socialnem področju.

envelope-omap-markerphone